Tuesday, 11 December 2012

Mimpi Indah

Assalamualaikum wbt..

baru2 ni on bluetooth (erkk mcm ketinggalan zaman plak guna benda ni hahaha) n mintak teman transfer gambar n lagu..
"letak nama ape xde pun"
...ishhh2 ade la....
"xkan nama ni?" sambil tunjuk *mimpi indah*
..hakhakhak..sy gelak malu meoww..ye betul la tu..
"nape letak nama camtu??jiwang!"
ggggrrrrr..nak transfer ke tak??banyak cakap plak dia ni huhu

entah sy pun xtau kenapa sy letak phone name sy dgn nama tu..memang la sy suka mimpi..tapi sy bukan la org yg suka hidup di alam mimpi..sy cintakan hidup sy di alam nyata ni..cuma kadang2 mimpi yg sy dpt terlalu indah hingga sukar diucap..(memang sepatutnya mimpi tak bolah diceritakan pada org tkut mengundang aib,syirik dan sebagainya)..kadang2 hanya dalam mimpi sy dpt kecapi apa yg sy x dpt di alam nyata sy..sy pernah bawa BMW,sy pernah makan dalam istana,sy ada anak 5 n paling teruk sy pernah jadi kecik tak besar2...hmmm letih tau bila jadi orang kecik je hikhikhik...tapi xpela sy suka mimpi dan sy harap mana2 mimpi sy yg baik akan jadi nyata insya allah..doakan ye..

pssstt..pssstt...mimpi sy indah semalam!!:)