Sunday, 6 March 2016

26 Februari

Assalamualaikum wbt
Semoga dibawah lindungan dan rahmatnya selalu.

Alhamdulillah masih diberi peluang olehNya untuk sambut hari lahir tahun ni.
Tak ada wishlist pun untuk tahun ni..cukup sekadar apa yang diberi olehNya...sangat memadai memiliki suami yang sudah mula memahami isteri,anak yang semakin bijak,keluarga yang sangat menyayangi,kerja yang baik (bukan gaji tapi pengalaman yang sangat mendewasakan), sahabat2 yang sangat supportive (you know who you are),rezeki kesihatan yang baik, pendapatan yang mencukupi..itu semua sudah membuat saya rasa terlalu untung dan bersyukur.

Kalau sebelum2 ni sy pasti tertunggu2 insan tersayang wish birthday tapi tahun ni agak berbeza.Tepat pukul 12.01 malam husband call dan yang kesiannya sy masih mamai sbb pukul 10 dah tido..hahaha.esoknya tu baru igt n cepat2 call husband cakap terima kasih sbb wish hahaha!tanda-tanda usia semakin meningkat..tahun ni xde pun kek just makan malam n hadiah dari suami..mungkin nk potong kek dengan Along (anak buah sulung yang lahir pada 03.03.2003) n Mak (21.03.1952)...ha rasa macam best je nk potong kek bertiga hehe..

Ok lah...tengah fikir cara nak sambut anniversary pda 14.03.2016 yang baru ke 2 tahun (kalau budak-budak orang kata jalan pun tak berapa nak betul lagi..hahaha) yang akan diingati sampai bila2..any idea?