Monday, 28 May 2012

soalan yang memang saya takkan jawab :p

Assalamualaikum..
hehehe janji nk wat entry pasal chahaya beauty kan?xpe2 jgn risau pasni sy post entry tu ye..ari ni kite out of topic jap huhu..

weekend ni ade wedding kawan lama..i jadi pengapit hokehh (betul ke klu selalu jdi pngapit nnt jodoh lambat??mcm kisah dongeng je kan..hehehe)..so hajat di hati nk amik cuti sbb blh tolong apa2 yg patut kan..dgn tangkas g check balance cuti takut terlajak jap g raya sorang2 kt ofis kan hehehe...ok as usual sebagai seorang gadis melayu x berapa nk akhir of cos la bile tnye cuti kakak ofis akan membuat mcm2 spekulasi..eh nk amik cuti nk bertunang ke?eh nk prepare utk wedding ke?eh ade pape ke?hahaha semua tu mmg dh jangka awal2 so xde la nk marah sgt or nk kecik ati sgt kan..kakak bf pon sy xde cmne sy nk amik cuti kawen kak oii hehehe...

ha bila masuk bab2 ni tibe2 lipatan sejarah terbuka la blk kan..ok sila delete memory lama huhu..sy dh xtau ke mana dia, apa cerita terbaru dia,bila dia nk kawen,family dia sht ke x,dia bahagia ke x,ok jangan tanya sebab memang sy xtau dan xnak tau..tiada kaitan lagi antara kami ye..jd please2 jgn tnya pasal dia pada sy..korang boleh tanya kt gf dia atau family dia atau teman baik dia atau google je hikhikhik..







p/s: ari ni mood sy sedikit terganggu dgn soalan-soalan tu...ok xpe biasa la tu kan..huhu..

No comments: