Tuesday, 15 May 2012

tq bos!!!

assalamualaikum..
im not sure sama ada sy tidak bersyukur or mulut ni yg suke mengomel sorang2..bila sy x bz rasa macam makan gaji buta la plak tp bile kerja bertimbun mak aiii die punye merungut hmpir the whole day okehh hehehe..mcm la kisah semalam..bile bos tanye dh siap ke??dengan terkebil2 sy jawab last touch up..and he said ok nnt i nk tgk...phewwww..lega untuk sesaat..tapi sebenarnya bos sy x abes kan lg uwaaaaa..

memang camtu tabiat buruk sy (eleleh korang pon same kan..hehehe)..suke sgt last minit..bile org bagi kerja g wat benda lain tp bile bos mrh muncunggggg je..hehehe sian bos.tapi saje nk share kisah semalam ni..bos call n suh msuk bilik dia..dup dap dup dap..alamak mati la keje x siap lg..bile die suh duduk je tnpa berlengah sy jawab encik **** sy tinggal skt je lg nk settle kan semua2 tu..sorry sgt lwt take action..sy janji sy akan submit by email ASAP..die wat muke kerutnya..urmmm sy pggil ni just nk bgi survenior kt u n mintak tlg bg kt lain2 sbb i nk outstation dh ptg ni..tkut x sempat nk jmpe diorg..urhhhhh.membisu tanpa kata.

 ok ni la meja budak rajin wat keje ye..

tlg abaikan workstation yg berselerak yg amat ni hehehe

hehehe..survenior dari bos..tq bos
 (after dpt ni tgn mula laju wat keje kihkih)

No comments: