Tuesday, 22 May 2012

Semangat di awal Rejab

Assalamualaikum..
pejam celik pejam celik dh msuk bulan Rejab kan..maknanya ada lagi 1 bulan kita nk mengintai Ramadhan and 2 bulan lagi nk menyambut Syawal..ha mesti ade yg dh prepare macam-macam kan..ada yg beli telekung baru utk meriahkan lagi Ramdhan..yela bertarawikh dengan telekung yang cantik2 kan..tak kurang jgk nk ready beli buku-buku islamic yang mampu mengisi Ramadhan kita dengan ilmu yg berguna (bulan lain pon boleh je tp x salah klu nk doublekan utk Ramadhan kan :p)...ada jugak yg dh tempah and yang dh beli kain utk baju raya..yg beli ready made pon ramai kan..kuih raya cmne plak?kt ofis mesti dh bersepah org letak sample biskut raya kan?tp korang dh ready ke nk pasang badan?hehe...yela mesti raya nnt nk kulit yg cntik kan..dua bulan masa yg sgt cukup utk kelihatan cantik dan berseri menjelang Syawal...ok kt bawah ni sy ade ltk kan link blog teman-teman yg ada sediakan keperluan di atas tadi...n utk kecantikan kulit tu jgn risau sy boleh bantu anda :-)


http://afridafabricut.blogspot.com/~serius korang xkan rugi klu beli kain kt akak ni..sy dh order kain dgn dia n sy dh tgk sendiri contoh kain yang dijual (x sabar nk dapat kain tu sgt teruja okehh hehehe)...memamg cantik sangat2 and kualiti kain yg dijual memang gred A..serius korang sy x tipu..bagi yang selesa mengenakan busana muslimah seperti jubah,gaun labuh memang kain ni amat2 sesuai..nnt klu sy dh siap sy tunjukkan nnt k..memang susah sebenarnya nk cari kain jenis cotton satin ni..sy pon 1st time jmpa hikhik...so selamat bershopping u olss..!!

http://www.habibi.com.my~yang ni plak jual jubah,blouse,selendang semuanya pakaian yg menutup aurat..klu nk nmpak muslimah boleh pilih produk diorg...memang cantik2..bukan sebab kawan sy tp mmg sbb produknya yg berkualiti..cuba la ye...

http://bukuonline2u.com~ok sy selalu beli kt kedai dia terus sbb kedai dia dekat je ngn umah..klu korang yg dok jauh boleh beli online..buku semua latest and publishers and authors semua yang bagus2 and famous..bukan famous je yg penting karya mereka semua dasyat2...x caye tgk sendiri hehehe...

http://www.facebook.com/zuriatizainudin~ha ni yg ni lagi best (perasan plak kan hehehe)..sape yg nk cantik berseri menjelang aidilfitri boleh view tgk fb sy..blh pm sy bile2 masa..insya allah anda x rugi..ramai yg dh cuba and alhamdulillah semua puas hati..jgn lepaskan peluang!!





p/s: next entry sy cite detail pasal chahaya beauty ek..tungguuuuuuu!!

No comments: