Sunday, 25 March 2012

Langkawi saya suka kamu!!

Setiap kali sebut Langkawi sy akan over excited..x kisah la bile2 pon..kalau berpeluang mmg sy x akan lepaskan..walaupun g atas urusan kerja sy x kisah yang penting sy suka Langkawi..hehe..kdg2 waktu urusan kerja buat sy x sempat nk jln2 tapi x kisah janji sy ade kt Langkawi...hehehe patutnya orang Langkawi kena lantik sy jd duta tourism Langkawi..Biarla org lain pergi tempat2 yang best,dasyat2,Paris ke,Indonesia ke,Singapore ke...sy x kisah yang penting i love Langkawi...nape sy suke Langkawi???hmmm susah jgk nk jwb..tp in short sy boleh katakan bila di Langkawi sy tenang,sy dpt semangat baru,sy lupa sekejap tekanan dan yg penting Langkawi mengingatkan sy betapa manisnya wktu sy bercuti bsama family...hmmm susah tau kitorg nk berkumpul bersama..hehehe..ok tu je reason nape sy suke Langkawi hehehe...


place i love the most!!
saat2 lepaking with my sweety family

lepaking di malam hari sgt best kt cni okehh


rindu dpt travel naik bot ni..hmmm hope to repeat it again..pls god.



p/s:Langkawi i hope we will meet again k?huhu

1 comment:

Anonymous said...

boleh kah sama nk p jugak