Saturday, 7 July 2012

she's my special girlfriend!!!

Assalamualaikum..

jgn suspen dgn tajuk entry ni..sy masih lurus hehehe..ok la korang mesti ade best friend kan..x kira la perempuan ke lelaki ke yg penting mereka la best friend kite..tempat kite luahkan rasa,share suka duka dan macam2 lagi..macam korang jgk i have one!!!!

kitorg dh kenal lbh 10 tahun..mula2 kenal after seminggu register kt U dulu..1st time jumpe die mmg wat sy selesa..bilik sy bwh bilik die je so tiap2 hari ulang alik merempat huhu..our friendship run smoothly..mmg dia sahabat yg sgt2 memahami..ape yg terdetik di hati sy dia mesti tau cm tu jgk sy mcm pkai kadam plak kan hahaha...masa gaduh mesti la ade..klu x nmpak x best plak kan..semua kami share dari baju sampai la ke hati...

dia ibarat kembar sy..mmg ssh nk berpisah..fmily dia n family sy 1..kan sy ckp smua bnda kitorg share hehehe..ktorg pernah ada kisah cinta yg sma,dikecewakan,disakiti..smua sama..mcm x caya kan..tp tu la realiti..skrg die dh kawen n sy hrp sy akan ikut jejak langkahnya..sy xtau nk ckp ape lg pendek kata i love her so muchhhhhhh..


p/s:bnyk jgk sbnarnye kisah pht kami tapi biar kami je yg tau..n baru2 ni dia ada sakit yg hmpir sama ngn sy..kite doakan die sembuh n dapat baby cepat2 k...amin

No comments: