Monday, 23 July 2012

saya nak beli semua!!


Assalamualaikum..

sy bertuah sbb teman sy Ayu perkenalkan Roza Roslan dan MKI..sy mula follow blog diorg awal tahun ni and baru2 ni Ayu ada pinjamkan sy buku2 diorg..xtau nk cakap apa mmg best sgt2..speecless hehehe..hajat di hati nk beli dulu 5 buku ni..xtau bile nk beli harap2 dpt beli secepat mungkin hehehe..


 yang ni sy dah baca pinjam dari Ayu..
tapi mcm nk beli je utk collection

 yang ni x pernah baca so teruja nak beli :)


yang ni pon nak jugak!!

my colleagues ckp yg ni best sgt so apa kata klu 
sy beli hehehe..


yang ni baru baca separuh..pinjam dari Ayu jgk tapi 
sgt menguji iman bila baca time Ramadhan ni hehehe


p/s: MKI ade promote kt http://muhdkamil.org..katanya stok terhad siap ade signature diorg lagi..wahhh makin teruja..bile nk dpt gaji ni bos??:p


4 comments:

fidayu mohd shobri said...

i dh order 2! tak sabar nk baca!

zuriati zainudin said...

what???jeles lagi huhu..agak2 ada stok lg x?

saljuhumairah said...

salam ziarah, salam ramadhan.. berkunjung dari blog jaja...

saya dah ada travelog cinta abadi.. sungguh nostalgia..

bersyukur saat diuji..belum habis..

bukan sekadar resepi - sebuah buku yang sangat menarik..terutama kisah disebalik makan...

zuriati zainudin said...

saljuhumairah-tulisan Roza Roslan dan MKI mmg lain dari yg lain..melekat di hati kisahnya..:)