Tuesday, 24 January 2017

You Are Most Welcome!

Assalamualaikum wbt.

Semoga di bawah lindungan rahmat Allah selalu.

2016 tahun yang bagi sy tidak terlalu berat atau ringan...biasa-biasa saja.Kalau diikutkan perjalanan hidup memang akan ada pasang dan surut cumanya hidup sy sendiri tidaklah orang kata terlalu pasang atau terlalu surut sampai kering kontang.

Alhamdulillah dalam kerjaya walaupun banyak cabaran tapi masih di tahap under control.Dugaan datang macam2..akan ada masa direject,diterima,dikutuk,dipuji..itu lumrah dalam kerjaya...4 tahun bergelumang dalam kerjaya ini semakin mematangkan diri dari aspek membuat keputusan,menilai baik buruk dan yang pasti hati sudah mula belajar untuk jadi KERING hahaha...so kerjaya not bad je lah kan..

Bab keluarga Alhamdulillah semuanya berjalan lancar..ujian dan dugaan mematangkan kami suami isteri..bertengkar isu kecik tu biasalah hahaha..Penghujung 2016 kami dikejutkan dengan pemergian ibu mertua..Semoga Allah menempatkan Mak di sisi orang yang beriman.

Dan di sebalik kesedihan Allah masih memberi ruang dan peluang untuk kami mengukir senyum..Yes Khadijah x lama lagi akan jadi kakak!!!Alhamdulillah perancangan dimakbulkan Allah..cuma sedih tetap ada bila ibu mertua x sempat tgk cucu barunya.

Perasaan jadi bercampur baur.sayu.pilu.gembira.

Apa-apa pun untuk anak Ummi yang bakal lahir nanti you are most welcome!
(kakak Khadijah org yang paling excited ok kikiki).See you soon on Ramadhan!

No comments: