Tuesday, 24 January 2017

4th January

Assalamualaikum wbt.

Semoga dirahmati Allah selalu.

Maaf Khadijah Ummi lambat kongsi kisah birthday awak hehehe..

Rasa macam baru semalam ummi peluk Khadijah di labour room..Ya Allah bulatnye anak ummi hahaha..tup..tup..dah 2 tahun dah umur anak Ummi..Khadijah sangat istimewa di hati Ummi.bagi Ummi Khadijah segala-galanya..pergi lah Ummi ke mana pun hati Ummi tetap igt Khadijah setiap saat..dah 1 tahun 7 bulan Ummi hantar Khadijah kat rumah pengasuh tapi sampai hari ni tiap-tiap hari rindu...kalau boleh nak cepat balik ambil khadijah hehe..haihhh la anak.sayang yang sukar diungkap.

Dah umur 2 tahun ni perangai pun dah macam2..cakap pun dah petah..kejap dia salng utara kejap2 slang perak...apa saja lah anak asalkan ummi faham..Khadijah anak yang senang nak jaga..dah boleh teman ummi g pasar,g kedai,g petrol pam..hampir seluruh masa ummi dengan awak anak hehehe..

Sempena birthday Khadijah Ummi hadiahkan sesuatu yang bgi ummi sangat istimewa...tu je yang Ummi mampu...nanti ada duit lebih Ummi beli yang lain plak k. Opah n semua memang sangat bersemangat nk celebrate birthday Khadijah..walau pun simple tapi Ummi seronok tgk Khadijah senyum masa semua orang nyanyikan lagu happy birthday utk awak..sempatlah snap gambar awak Khadijah..jom layan gambar..kali ni buat kat umah Opah..senang xyah nak angkut periuk belanga Opah ke rumah kita macam tahun lepas hahaha...











Gambar last ni ummi tengok ulang2 xtau dah brapa kali...Ummi xleh move on hahaha!


Happy birthday Izz Khadijah!


1 comment:

Pepatung_Askar said...

weh,, gambo kenyit mate u ya allah... suke bebeno awak tgok... kamu ni dijah... eeee... hahahaha...