Sunday, 19 January 2014

When it's 52 days more to go!

Assalamualaikum wbt.
Semoga dirahmati Allah selalu.

Pejam celik pejam celik dah msuk mid Januari..mid yg dh nk hujung2 sebenarnya..Masa2 macam ni perasaan datang macam2..nervous sebab pikir preparation, takut apa yang dirancang x menjadi,bimbang kalau2 ada yang terlepas pandang,sedih memikirkan pasni dh tak boleh nak balik kampung kerap2..ehhh macam2 lah!lagi 52 hari je oii!

So far syukur kepada Allah sebab family sangat2 membantu..Mak n Abah of course master mind utk semua n mmg planning n idea diorg sy xleh nk deny..so far perfect for me!..Yong for sure sangat jaga kebajikan..she's more to control do n dont.Memang sgt memerlukan Kakak yang sebegini sebab sy boros n of course failed in budgeting n controlling money flow hahaha...Nyah mmg expertist in printing+media+design n apa2 yang berkait dengan illustration,design stickers n macam2..fuhhh so helpful sebab dh boleh jimat kat situ.sy mmg sgt2 suka design2 my kakak yg 2nd ni...simple but nice.tak la grand gile mcm org lain buat tapi cntik di mata n hati sy is more than enough!Ita??of course dia sgt3 bnyk membantu..ada hikmah nape dia belum ada rezeki keja...mungkin nak dia bantu sy yg mmg management out sgt hahaha...dia sentiasa ada utk sy...pendek kata dia wedding planner yg superb!dari sekecik2 benda sampai la ke sebesar2 benda semua dalam kepala dia..Abang2 ipar mmg banyak membantu dari segi idea n kudrat tulang empat kerat hehehe..haihhh huntong sgt.anak2 buah Achik lagi la excited terlebih...Alhamdulillah semua sangat rajin n helpful..mcm sangat2 memahami...touching Achik tau!

Sahabat?haruslah membantu..Monie always there for me...ada je idea dia..design kek yg pling die interested hahaha...selalu jgk buat sesi luahan perasaan yg dia pun kadang2 malas nk layan haha..Cik Fidayu n Cik Baidura almost everyday whatsapp me tau...tanya itu ini,bgi idea itu ini n selalu provoc2 story bagi i malu2 miawwww hahaha...luv u olls sgt2 la hahaha.ok klu uolls2 baca ni Mak n family aku lebih busy atur tempat nk stay korang daripada atur utk rombongan pengantin tau...kecik ati Zauj hahahaha!

Nothing can describe my feel rite now..doa sy semoga semuanya berjalan lancar n hari tu nanti akan membahagiakan semua...xmau sedih2 tau..walau ramai yg membantu tapi rasa nak pecah jantung bila tgk calendar....ohhh Allah...52days more to go??52 je??....adududududu..


3 comments:

fidayu mohd shobri said...

eh..eh...nape i mcm sebak bc entry ni???

Anonymous said...

nebes x? nebes x? hahaha..
-dint

dint said...

nebes x? nebes x? hahaha...