Wednesday, 13 June 2012

First try

Assalamualaikum..

meh..meh..nak cite benda baru huhu...memandangkan pejabat akan menyertai sukan antara jabatan kitorg bgi wilayah utara end of this month so berduyun-duyunlah (cehhh macam ramai sgt kan hehehe...) staff mencuba pelbagai acara yang dirasakn terer dan berbakat utk melakukan huhu..sy???congkak..hahaha boleh ke?boleh la kan..i love traditional games..berusaha keras menyusun strategi n xde main tipu okehhh hehe..memangla letak nama untuk menyertai congkak tapi tetap nk menyibuk cuba macam2 acara..


ok klu korang nk tau sepanjang 28 thun sy hidup belum pernah sy mencuba permainan dart..tau ape tu?ala yg baling2 panah kecik comei tu kt circle board tu..ha dh tau kan..ok seriously mmg sy sgt teruja cuba main game ni..mula2 agak cnfuse cara nk kira mata and yg paling penting xtau cmne nk fokus..tapi setelah diajar dan diturunkan ilmu oleh my sweet colleague aka kak asma sy berjaya melakukan and yg penting telah mengalahkan sifu sy hahaha...best gile you all.semalam tido smpai termimpi2 tau..hari ni pagi2 lgi dh g melontar panah hahaha...mmg gian nk main menatang ni hehehe..so pada yg belum pernah cuba i think u should try this..mengajar kita cmne nk fokus,disiplin,bersabar and yg penting menghilangkan tekanan huhu...

SELAMAT MENCUBA!!

No comments: