Monday, 1 September 2014

Terima kasih, I Love You!

Assalamualaikum wbt
Semoga dirahmati Allah selalu..

Kalau melalui pembacaan,perempuan mengandung ni emosinya sgt la ting tong..kejap ok kejap ko..awal2 pregnant mmg selalu moody cepat sangat terasa..kadang2 sebab benda kecik sampai teresak2 menangis..melalui pembacaan juga sy belajar sesuatu...cara mengawal emosi yang tak stabil...atlast i can handle it successfully!!yeahhh hehehe...harap2 sepanjang pregnancy ni jangan la ada yang terasa hati dengan saya...mintak maaf ya!

Suami?of coz orang yang paling banyak berhadapan dengan emosi saya...and lucky me to have YOU!!penyabar sangat2.towel sidai senget pun rasa nak marah,tak jawab call pun dah bengang2 padahal tengah keja memangla busy!tak kira lagi bab park keta dalam garaj,tak siram bunga, tak text bila dh sampai tempat keja,mandi lama,tgk channel TV tak best...ehhh macam2 la hahaha...so la remeh kan.syukur padaMu kerana dijodohkan dengan lelaki ini yang i dont know what level of patience he is hehehe..

Untuk suami,
terima kasih kerana memahami
terima kasih kerana bersabar
terima kasih kerana selalu sayang
terima kasih kerana selalu menerima dan memberi
terima kasih kerana selalu senyum
terima kasih kerana selalu buatku bahagia
terima kasih kerana terimaku seadanya!!

I LOVE YOU.


1 comment:

Mrs. Aisam said...

beginilah arus kehidupan suami isteri.. sangat manis kan... kekdang pergaduhan yg remeh temeh tu sweet n cute"!