Sunday, 21 May 2017

Still Counting!

Assalamualaikum wbt.
Semoga kita semua sentiasa di bawah lindungan dan rahmatnya.

Pejam celik pejam celik ada baki lagi 25 hari nak sampai due date.Tak lama lagi Khadijah akan jadi kakak!Alhamdulillah pregnant kali ni Ummi diberi kekuatan luar biasa olehNya walau pun cabaran-cabaran yang datang tak kurang hebatnya.

HB sy mmg agak rendah so dari awal pregnant dah kena ulang alik klinik 2 minggu skali..ni bila dah dekat due lagi lah kena ulang lebih kerap.2 kali seminggu uols!!!adehhh..tapi Alhamdulillah Bos n colleagues sangat-sangat memahami dan bertolak ansur sampai kadang-kadang over caring plak dah hahaha..tq guys!Hanya Allah yang dapat membalas jasa kalian.

Kali ni cabaran agak hebat sebab in sha Allah bersalin pada bulan Ramadhan bulan yang penuh barakah.Cara nak deliver pun pakar tak bagi suggestion lagi sama ada normal atau ceaser...Yela masa Khadijah dulu deliver secara ceaser.Harap-harap kali ni Allah bagi peluang untuk saya lahirkan secara normal walaupun masa deliver Khadijah dulu sy sempat bertarung nyawa berusaha melahirkan secara normal tapi apa kan daya takdir penentu segala.

Jadi yang membaca doakan saya dan keluarga dipermudahkan urusan ye..tq!


No comments: