Friday, 30 December 2011

mereka ikut kita!

pernah tengok x mcm mana budak2 buat aksi seperti org dewasa?mcm mane diorg boleh buat sebelum mereka menempuh usia itu?? sy x pernah wat formal research or ape2 survey but bnda ni sy tau melalui pengalaman..
my niece selalu main make up n act like a film star hehehe...so sweet of u damia!mcm tu jgk dgn my niece yg sorg lg selalu membebel mcm org tua..hehe that's adik!yang si along plak selalu cakap mcm seorg yg aducated..mcm profesor pon ade gak kihkih..x kurang plak ngn Hadif yang cepat bercakap n selalu igt ape2 bnda yang ade kt tv n then die ikut...yang penting si rayyan sentiasa pose dpn camera smbil angkat jari tlunjuk n say catu mecaaaa...hehe satu malaysia die kate...hehe..rayyan ni klu dgr azan je jari telunjuk yg same akn di letak kt mulut smbil sbut shhhhhh...hmm bdk umur setahun pon tau hormat azan..
bnda tu normal utk semua kanak2..tp pernah x kite pikir mcm mane dgn kanak2 yg selalu kena dera,kena maki or tgk bnda yg x elok..korg rase agak2 diorg ikut x?hmmm fikir-fikirkan ye...anak2 anugerah Allah yg plg berharga.so jadikan mereka hamba Allah yg terbaik...jgn sia-siakan anak2 korg hnya dngan perangai n tingkah laku yg x elok....
Peace yaaa!
ape yang Hadif tgk tu...hmmm nk tiru la tu hehehe..

Ini la Rayyan 1 Malaysia :p

Along the Profesor

Adik yang mulut macam mak enon hehehe

Damia over nk jadi princess

No comments: